lørdag 12. januar 2008

La casa de Jaqueline

Casa Rigo vart for trangt dette semesteret og eg har flytta inn i nabohuset som tilhøyrer Jaqueline, ei spretten og pen dame som, som så mange andre i Leon, har migrert til USA. Huset står difor igjen med all sin glitter og stas til vår disposisjon. Her bur Rider, ein slekning av Jaqueline som passer på at vi ikkje skjemmer ut huset, samt Simen og Tiril som jobber for kulturstudier denne våren.

Valet av interiør er verdt å sei noko om. Stilen er litt sånn Aladdin goes to Alice in Wonderland. Alt er stort, gult og mykje gull. Her er ei fontene som sprutar vatn ut av eit løvehovud, kjeramikkelefantar, opne kister som flyter over av gull og diamantar, salmevers utstilt på silkestoff, helgenalter og overdimesjonerte nøklar til paradis.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen til bloggverdenen silje! Nå slipper du å skrive lange fellesmailer, yey. Lykke til med dette semesteret. Snøklem fra Maria

Anonym sa...

Nitido

Hepburn Hilton sa...

Hei Silje! Kom innom bloggen din jeg! Så mange fine bilder du har. Er det ikke fint hos Jackie? Jeg synes det var så bra og bo der i fjor jeg. Men kansje anderledes uten henne og de skønne barna.
Karoline, høst semesteretv